Magyar szervezetek

Kattints a bérkérdőívre, utat vagy pénzt nyerhetsz!

Minisztériumi munkacsoportok

Hatóság, közigazgatási szerv

Munkavállalói szövetségek

Pályakezdőknek

 • Pályakezdők Honlapja

  2006 márciusában elkészült az az új elektronikus tananyagcsomag, amely igyekszik összefoglalni minden olyan információt, amely a pályakezdők számára fontos és hasznos.

 • Pályakezdő Kalauz

  A sorozatot azoknak szánták, akik most tájékozódnak lehetőségeikről, hiszen hiába az érettségi, a szakmai vizsga vagy a diploma, el kell dönteni, "hogyan tovább".

Intézetek, egyesületek, alapítványok

Egyéb projektek

 • GE(nder) ST(udies) H(ungary mailing)-L(ist)

  A Magyarországi Gender Studies Elektronikus Levelezési Lista fórumot kíván biztosítani a társadalmi nemek és nőtudomány és nők szerepe a társadalomban és kultúrában témakörében érdeklődők, és az azokról beszélgetni és vitatkozni kívánók számára.


 • KépezdMagad. A Sulinet és a TANINFO által az Informatikai és Hírközlési Minisztérium támogatásával kifejlesztett rendszer.
 • Kulcsképességek fejlesztése:

  A projekt célja a fiatal munkanélküliek elhelyezkedéséhez szükséges kulcsképességek (soft-skillek) felmérése, ezek fejlesztési lehetőségei és módszerei az érintett országokban.

 • Nemek közötti esélyegyenlőség projekt
  Az Európai Unió Gender Mainstreaming programjának részeként Magyarországon a Szociális és Munkaügyi Minisztérium kidolgozta ”A férfiak szerepe a nők és férfiak esélyegyenlőségének elősegítésében, a szülői, ezen belül az apaszerep új értelmezése a munka, a karrier és a magánélet összeegyeztetésében” témakör hazai megvalósításának programját.
Cite this page © WageIndicator 2017 - Berbarometer.hu - Magyar szervezetek